کاربرد تلفن ابری

دفتر کار مجازی با ارائه خدمات کاربردی این امکان را در اختیار کسب و کارها می گذارد که بدون نیاز به حضور در دفتر کار با استفاده از امکانات ارتباطی با کیفیت و به صرفه، ماموریت های محول شده را در زمان معین انجام دهند. با شکل گیری ارتباطی پویاتر و گزارشات کامل از انجام کار، روند پیشبرد اهداف شرکت به شکل عینی مشخص می شود و پیگیری امور سهل تر از قبل خواهد شد. کسب و کارهای کوچک و بزرگ هر کدام به نوبه خود مخاطب این سرویس جامع خواهند بود و ابزارهای متعدد در این سرویس می تواند روند ارتباط بین افراد یک مجموعه و همچنین کارشناسان و مشتریان را سرعت ببخشد.

در این صفحه با شما را با کاربردهای حرفه‌ای تلفن ابری آشنا می‌کنیم.

پیامک صوتی برای کسب و کارها

یکی قابلیت دو منظوره در دفتر کار مجازی پارس ویپ پیامک صوتی است که از این قابلیت برای جذب مشتریان جدید و همچنین ارتباط با مشتریان استفاده می­‌شود.

 حتما شما هم در روز تولدتان شاهد تماس‌های صوتی ضبط شده از سمت اپراتورها بوده‌اید و قطعا احساس بهتری نسبت به پیامک تبریک به شما منتقل شده است. بانک‌ها هم مانند اپراتورهای مخابراتی می­‌توانند برای تبریک تولد مشتریان خود از این امکان استفاده کرده و ارتباط صمیمانه‌تری با آنها برقرار کنند. هم‌چنین این قابلیت که به صورت سیستمی و اتوماتیک انجام می‌­شود می‌­تواند ابزار مناسبی برای یادآوری اقساط و موعد چک‌های مشتریان باشد. 

اهمیت زمان بعد از بانک‌ها به‌ شدت در مراکز بیمه احساس می­شود. این مراکز هم می‌توانند با انجام تنظیماتی در سامانه به صورت اتوماتیک موعد سررسید بیمه مشتریان را به صورت پیامک صوتی یادآوری کنند. مهم ترین مزیت این قابلیت این است که بر خلاف پیامک که می‌­تواند نادیده گرفته شود یا تماس از سمت متصدیان بانک که چند بار بیشتر نمی­‌تواند انجام شود، این تماس خودکار می تواند تا زمانی که مخاطب به تلفن خود پاسخ نداده مکرر تکرار شود. 

ماژول نظرسنجی و تکریم مشتریان

مشتریان مجموعه هایی که از سرویس ویپ (VOIP) استفاده می­کنند، در پایان تماس با صدایی ضبط شده مواجه می­شوند که از آنها برای استفاده از خدمات مجموعه تشکر می­کند. این ارتباط حس ارزشمندی را به مخاطبان منتقل می­کند و رضایت آنها را از مجموعه افزایش می­دهد. در کنار این قابلیت، امکان نظرسنجی از مشتریان درباره نحوه پاسخگویی و خدمات مجموعه نیز فراهم است. بدین صورت که با پیام صوتی از پیش ضبط شده از مشتریان خواسته می­شود به نحوه پاسخگویی کارشناس مربوطه از 1 تا 5 امتیاز دهند. تمامی کسب و کارهایی که خدمات پشتیبانی تلفنی به مشتریان خود ارائه می­دهند مثل مراکز تبلیغاتی، مراکز خدمت اینترنتی، فروشگاه های اینترنتی و شرکت های خدماتی می­توانند از این امکان استفاده کنند و با تحلیل بازخوردهای مشتریان به ارتقای خدمات مجموعه خود کمک بزرگی کنند. پس این امکان بیشتر از تکریم حقوق مشتریان به نفع مجموعه هایی می­شود که خواستار فیدبک مشتریان نسبت به مجموعه و رفع خلاهای مجموعه هستند.

مزایا دایورت تماس در VOIP

از دست رفتن یک تماس می تواند منجر به از دست دادن یک مشتری شود، همان مشتریانی که با تماس های مکرر و انرژی زیاد آنها را مجاب به استفاده از خدمات خود می­کنید. پس اگر به موفقیت کسب و کار خود فکر می­کنید حتی یک تماس هم نباید از دست دهید. مواقع زیادی وجود دارد که کارمندان یا حتی مدیران فعال در شرکت حضور ندارند و نیروی جایگزینی برای آنها وجود ندارد، این حالت می­تواند برای یک روز مرخصی عادی در یک مجموعه هم به اتفاق بیفتد. امکان دایورت داخلی مورد نظر در داخل شرکت بر روی موبایل از ویژگی های جذاب تکنولوژی ویپ است که دستاوردهای زیادی برای یک کسب و کار به همراه دارد. مجموعه هایی که نیروهای دورکار دارند و یا استارتاپ هایی که بدون نیاز به دفتر کار فعالیت می­کنند این قابلیت به آن ها کمک می­کند همیشه در دسترس مخاطبان خود باشند. هم چنین مراکزی که خدمات 24 ساعته ارائه می­دهند برای صرفه جویی در هزینه های خود می­توانند از قابلیت دایورت تماس استفاده کنند تا از حداقل نیرو و کمترین هزینه در تمامی ساعات شبانه روز بهره ببرند. این قابلیت نه تنها برای شرکت ها و مجموعه های بزرگ بلکه برای تمامی کسب و کارهایی که به فکر جذب بیشتر مشتریان و درآمد بیشتر هستند کمک میکند. دایورت تماس مثل آن کاغذی عمل می­کند که روی شیشه مغازه میچسبانند که در صورت بسته بودن مغازه با شماره تماس آنها تماس بگیرند، با این تفاوت که به جای مشتریان حضوری ، از مشتریان تلفنی نگهداری می­کند.

کاربرد ضبط مکالمات کارمندان در مجموعه ها

دغدغه نظارت مدیران بر مجموعه ها بیش از پیش در مدیرانی که خارج از مجموعه فعالیت می­کنند و یا خارج از کشور هستند وجود دارد. خصوصا در مجموعه هایی که ساختار اصلی آن ها را تیم های فروش و پشتیبانی تشکیل می­دهد. نحوه پاسخگویی این تیم ها به این دلیل که آن ها نماینده شرکت در مقابل مشتریان هستند بسیار مهم است. ممکن است یک شرکت درآمد و فروش بسیار خوبی داشته باشد اما مدیر از نحوه تصویرسازی هویت شرکت در بین مخاطبان راضی نباشد. این نظارت چه به صورت حضوری و چه غیر حضوری تنها از طریق گوش دادن به مکالمات کارشناسان انجام می­شود. برای صرفه جویی در وقت و همینطور راحتی کارمندان بهتر است از مکالمات ضبط شده استفاده شود که تنظیمات آن در سامانه وجود دارد. این نظارت می­تواند کمک بزرگی در مسیر پیشبرد اهداف شرکت داشته باشد و کمک کند مکالمات طبق استراتژی تعیین شده پیش بروند و در نهایت خدمات مطلوبتری به مشتریان ارائه شود

IVR با قابلیت ایجاد نامحدود داخلی

منشی تلفن یا همان تلفن گویا همان امکانیست که با آمدنش تحولی در ساماندهی مشاغلی مثل بیمارستان ها و مراکز درمانی ایجاد کرد. مراکزی که از این امکان استفاده می­کنند بسیار راحت تر می­توانند به پاسخگویی نیاز مشتریان بپردازند و وقت خود را صرف ارائه اطلاعات ثابت مثل ساعت حضور پزشکان و زمان نوبت دهی و … نکنند. مخاطبان با برقراری تماس با این مراکز با صدای ضبط شده ای مواجه می­شوند که در ابتدا به معرفی آن مرکز و ساعت کاری آن اشاره می­کند. سپس اعلام می­کند که آن مرکز شامل چه بخش هایی می­شود و برای ارتباز با هر یک از آن بخش ها چه عددی را باید وارد کنند. این ماجرا می­تواند تا چندین و چند مرحله ادامه پیدا کند و داخلی های تو در تو برای رسیدن به نیاز مشتریان ایجاد شود. سیستم IVR می­تواند در شرکت ها و مراکز خدماتی و همچنین دفاتر پیشخوان و بیمه مورد استفاده قرار گرفته و کار را برای مخاطبان و همچنین مدیران مجموعه سرعت و سهولت ببخشد.